Schaap Bouwadvies
Route ll Disclaimer ll Algemene Voorwaarden ll Contact ll Sitemap ll © Copyright 2010
Bezoek- en postadres
Rietvinkstraat 16
1171 TH Badhoevedorp

Telefoon
020-737 08 49
06-53 78 66 71

E-mail
Info@schaapbouwadvies.nl
Algemene Voorwaarden.
Home.
Profiel.
Projecten.
Techniek.
Contact.
Links.
Profiel
Wie is Schaap Bouwadvies?

Schaap Bouwadvies is in 2009 opgericht door Hans Schaap. De carrière is in 1979 begonnen als tekenaar. Vervolgens is hij werkzaam geweest als tekenaar/constructeur en later als constructeur. De fase erna is hij werkzaam geweest als projectleider.

Ingenieursbureaus waar de ervaringen zijn opgedaan dragen de namen als Ingenieursgroep Van Rossum; Ingenieursbureau Goudstikker de Vries en Bartels Ingenieursbureau. Niet de minste in Nederland.

Naast een gedegen basisopleiding op Hbo-niveau op het gebied van beton- en staalconstructies is er door de jaren heen een bijscholing gevolgd op het gebied van onder meer grondmechanica, voorspantechniek en bouwfysica. Naast de uitbreiding van de bestaande kennisgebieden is het bijhouden en bijscholen in nieuwe regelgevingen uiteraard een “must”

Doordat hij circa 20 jaar in Almere werkzaam is geweest, heeft hij de ontwikkeling van deze stad van nabij meegemaakt. Mede hierdoor is er ervaring in een verscheidenheid van projecten. Te denken valt aan woonwijken, appartementsgebouwen met en zonder kelders, winkelcentra en sportvoorzieningen. Ook particuliere verbouwingen, renovatie en funderingsherstel behoren tot de werkervaringen.