Schaap Bouwadvies
Route ll Disclaimer ll Algemene Voorwaarden ll Contact ll Sitemap ll © Copyright 2010
Bezoek- en postadres
Rietvinkstraat 16
1171 TH Badhoevedorp

Telefoon
020-737 08 49
06-53 78 66 71

E-mail
Info@schaapbouwadvies.nl
Algemene Voorwaarden.
Home.
Profiel.
Projecten.
Techniek.
Contact.
Links.
Disclaimer
Schaap Bouwadvies verschaft op deze website informatie over diensten of producten, die door Schaap Bouwadvies worden aangeboden. Wijzigingen aan deze website worden zonder voorafgaande mededeling aangebracht. De hier gepubliceerde informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Schaap Bouwadvies staat echter niet garant voor de tijdigheid, juistheid en volledigheid van aangeboden informatie en aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Op deze website gebruikte handels- of merknamen van derde partijen worden door Schaap Bouwadvies volledig erkend en gerespecteerd.

Links of verwijzingen naar externe websites dienen slechts ter informatie van de bezoeker van de Schaap Bouwadvies-website. Schaap Bouwadvies is niet verantwoordelijk voor het functioneren van websites waaraan wordt gerefereerd, noch voor de informatie over en de kwaliteit van diensten of producten die daarop worden gepresenteerd of aangeboden en aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Schaap Bouwadvies is niet verantwoordelijk voor de verspreiding van informatie afkomstig van de Schaap Bouwadvies-website door website-gebruikers en aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Schaap Bouwadvies levert diensten en producten volgens de algemene voorwaarden van DNR 2005. Deze kunt u bekijken op op de pagina algemene voorwaarden.